onsdag den 6. maj 2009

Uge 20 og 21

Ting 1
Google-konto
Velkommen til første ting af de ca.23ting. Du skal nu oprette dig som bruger hos Google, så du senere kan logge på Blogger og lave din egen blog. Din Google konto skal også bruges når vi kommer til ting 3, 4 og 15.


Ting 2
Weblogs
En weblog, som også ofte bare kaldes en blog, er en form for elektronisk dagbog. Med en blog kan du alene eller sammen med andre hurtigt og enkelt skrive indlæg om det, der optager dig. Det er vigtigt at du laver en blog. Det er nemlig meningen, at du skal bruge bloggen til at skrive om dine erfaringer med ca. 23ting.

Få din blog med på listen over deltagere, så dine kollegaer kan finde din og du kan finde deres. Det gør du ved at sende en mail med adressen på din blog til birte.ron@rksk.dk, så opdaterer vi listen.

God fornøjelse!

2 kommentarer:

Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne sagde ...

Det vil være en god ide at gemme bloggens adresse i Foretrukne/Favoritter. Det gør det let af finde bloggen. Du skal på bloggen mange gange i løbet af ca. 23ting. Bloggens adresse er: http://riskbib23ting.blogspot.com/.
Skriv bloggens adresse i din browsers adressefelt og tryk retur. Klik på Foretrukne/Favoritter, klik på Tilføj Foretrukne/Favoritter. Du kan nu finde bloggen via Foretrukne/Favoritter

ester sagde ...

Hvis du nu sidder ved en anden computer og ikke har fået dine Foretrukne/Favoritter med dig kan du nu finde link til 23ting samme sted, som du finder link til Bibliotekernes værktøjskasse, via vores hjemmesides Sitemap